Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12024
Title: Стратегічний менеджмент
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: менеджмент;стратегічне управління;підприємства готельного господарства;підприємства ресторанного господарства;системний аналіз;стратегічний потенціал підприємства
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стратегічний менеджмент : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2021. 62 c.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування системи знань та комплексу спеціальних вмінь у майбутніх магістрів з готельної і ресторанної справи щодо здійснення ефективного стратегічного управління закладами готельного і ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12024
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekom_prakt_ta_semin_zanyat_strateg_menedzhment_tkachova_2021.pdf878.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.