Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12024
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТкачова, Світлана Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-03T20:15:05Z-
dc.date.available2022-11-03T20:15:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтратегічний менеджмент : методичні рекомендації для практичних та семінарських занять / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2021. 62 c.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12024-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни є формування системи знань та комплексу спеціальних вмінь у майбутніх магістрів з готельної і ресторанної справи щодо здійснення ефективного стратегічного управління закладами готельного і ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectстратегічне управлінняuk_UA
dc.subjectпідприємства готельного господарстваuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectсистемний аналізuk_UA
dc.subjectстратегічний потенціал підприємстваuk_UA
dc.titleСтратегічний менеджментuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekom_prakt_ta_semin_zanyat_strateg_menedzhment_tkachova_2021.pdf878.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.