Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12022
Название: Стратегічний менеджмент
Авторы: Ткачова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: стратегічне управління;готельне господарство;ресторанне господарство;зовнішнє середовище;стратегічні цілі
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Стратегічний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 42 c.
Краткий осмотр (реферат): Метою викладання дисципліни є формування системи знань та комплексу спеціальних вмінь у майбутніх магістрів з готельної і ресторанної справи щодо здійснення ефективного стратегічного управління закладами готельного і ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12022
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomendac_dlya_samost_ta_indiv_roboti_strategich_menedzhment_tkachova_2021.pdf1.34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.