Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12022
Title: Стратегічний менеджмент
Authors: Ткачова, Світлана Сергіївна
Keywords: стратегічне управління;готельне господарство;ресторанне господарство;зовнішнє середовище;стратегічні цілі
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стратегічний менеджмент : методичні рекомендації для самостійної та індивідуальної роботи студентів / уклад. С. С. Ткачова; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2021. 42 c.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування системи знань та комплексу спеціальних вмінь у майбутніх магістрів з готельної і ресторанної справи щодо здійснення ефективного стратегічного управління закладами готельного і ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12022
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomendac_dlya_samost_ta_indiv_roboti_strategich_menedzhment_tkachova_2021.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.