Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11911
Название: Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Авторы: Ольшанський, Олександр Васильович
Ключевые слова: підприємства готельно-ресторанного господарства;менеджмент;технологія управління підприємствами;менеджмент персоналу;управління підприємствами;проектування
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для проведення практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О.В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисципліна «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технології управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11911
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_zanyat_menedzhment_gotel_restor_gospod_2019.pdf737.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.