Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11911
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ольшанський, Олександр Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T09:51:52Z | - |
dc.date.available | 2022-11-03T09:51:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для проведення практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О.В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 55 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11911 | - |
dc.description.abstract | Дисципліна «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технології управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | технологія управління підприємствами | uk_UA |
dc.subject | менеджмент персоналу | uk_UA |
dc.subject | управління підприємствами | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.title | Менеджмент готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_zanyat_menedzhment_gotel_restor_gospod_2019.pdf | 737.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.