Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОльшанський, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-03T09:51:52Z-
dc.date.available2022-11-03T09:51:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМенеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для проведення практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О.В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 55 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11911-
dc.description.abstractДисципліна «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технології управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectтехнологія управління підприємствамиuk_UA
dc.subjectменеджмент персоналуuk_UA
dc.subjectуправління підприємствамиuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.titleМенеджмент готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_zanyat_menedzhment_gotel_restor_gospod_2019.pdf737.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.