Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11911
Title: | Менеджмент готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Ольшанський, Олександр Васильович |
Keywords: | підприємства готельно-ресторанного господарства;менеджмент;технологія управління підприємствами;менеджмент персоналу;управління підприємствами;проектування |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для проведення практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О.В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 55 с. |
Abstract: | Дисципліна «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технології управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11911 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_zanyat_menedzhment_gotel_restor_gospod_2019.pdf | 737.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.