Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11911
Title: Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Authors: Ольшанський, Олександр Васильович
Keywords: підприємства готельно-ресторанного господарства;менеджмент;технологія управління підприємствами;менеджмент персоналу;управління підприємствами;проектування
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Менеджмент готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки для проведення практичних та семінарських занять для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. О.В. Ольшанський; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2019. 55 с.
Abstract: Дисципліна «Менеджмент готельно-ресторанного господарства» спрямована на формування знань студентів у сфері управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, розуміння специфічних особливостей системного управління підприємствами готельно-ресторанного господарства, набуття вмінь проектування та удосконалення систем і технології управління у підприємствах готельно-ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11911
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_rekomendaciyi_dlya_prakt_zanyat_menedzhment_gotel_restor_gospod_2019.pdf737.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.