Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Title: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Ольховська, Вікторія Сергіївна |
Keywords: | товарознавство;продукти;харчові продукти;товарознавство харчових продуктів;генетично-модифіковані джерела |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с. |
Abstract: | Мета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_tovarozn_harchovih_produktiv_genno_modifikovana_sirovina_2011.pdf | 442.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.