Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorОльховська, Вікторія Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-01T20:06:04Z-
dc.date.available2022-11-01T20:06:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТоварознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598-
dc.description.abstractМета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectпродуктиuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectгенетично-модифіковані джерелаuk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерелuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_tovarozn_harchovih_produktiv_genno_modifikovana_sirovina_2011.pdf442.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.