Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ольховська, Вікторія Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-01T20:06:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-01T20:06:04Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598 | - |
dc.description.abstract | Мета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | товарознавство харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | генетично-модифіковані джерела | uk_UA |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_tovarozn_harchovih_produktiv_genno_modifikovana_sirovina_2011.pdf | 442.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.