Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Назва: Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Ключові слова: товарознавство;продукти;харчові продукти;товарознавство харчових продуктів;генетично-модифіковані джерела
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с.
Короткий огляд (реферат): Мета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_rekomend_dlya_samost_robit_tovarozn_harchovih_produktiv_genno_modifikovana_sirovina_2011.pdf442.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.