Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Назва: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Ольховська, Вікторія Сергіївна |
Ключові слова: | товарознавство;продукти;харчові продукти;товарознавство харчових продуктів;генетично-модифіковані джерела |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
metod_rekomend_dlya_samost_robit_tovarozn_harchovih_produktiv_genno_modifikovana_sirovina_2011.pdf | 442.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.