Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Title: Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Ольховська, Вікторія Сергіївна
Keywords: товарознавство;продукти;харчові продукти;товарознавство харчових продуктів;генетично-модифіковані джерела
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел : методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів за напрямком 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад. : М. О. Янчева, В. С. Ольховська. Х. : ХДУХТ, 2011. 52 с.
Abstract: Мета даних методичних рекомендацій - допомогти студентам самостійно оволодіти програмним матеріалом з курсу "Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично-модифікованих джерел". Для цього в методичних рекомендаціях наведено структуру та обсяг дисципліни, програмні питання курсу.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11598
Appears in Collections:Методичні вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.