Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11381
Назва: Обґрунтування та вибір пристроїв контролю та керування процесом термічної обробки томатного соку
Автори: Мазаєв, Е. В.
Науковий керівник : Хандола, Ю. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мазаєв Е. В. Обґрунтування та вибір пристроїв контролю та керування процесом термічної обробки томатного соку. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Хандола Ю. М. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11381
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-82.pdf183.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.