Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11381
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorХандола, Ю. М.-
dc.contributor.authorМазаєв, Е. В.-
dc.date.accessioned2022-10-31T19:48:18Z-
dc.date.available2022-10-31T19:48:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМазаєв Е. В. Обґрунтування та вибір пристроїв контролю та керування процесом термічної обробки томатного соку. Матеріали XVІІ-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі" м. Харків, 25-26 березня 2021 р.; наук. кер. Хандола Ю. М. Харків: ХНТУСГ. 2021. С. 82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11381-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleОбґрунтування та вибір пристроїв контролю та керування процесом термічної обробки томатного сокуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали XVII-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_molod_i_sg-2021-82.pdf183.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.