Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11127
Назва: Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва
Автори: Скуріхіна, Л. А.
Сибірякова, І. Г.
Кочарова, Т. Р.
Ключові слова: інформаційні системи;технологічні задачі;м'ясне виробництво
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Скуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 595-601.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто процес створення інформаційної системи для вирішення технологічних задач.
The process of creation ofthe informatic system for realization of technological tasks is considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11127
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_93.pdf840.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.