Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11127
Название: Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва
Авторы: Скуріхіна, Л. А.
Сибірякова, І. Г.
Кочарова, Т. Р.
Ключевые слова: інформаційні системи;технологічні задачі;м'ясне виробництво
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Скуріхіна Л. А., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Використання СУБД Access у створенні інформаційної системи для вирішення технологічних задач м’ясного виробництва. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 595-601.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто процес створення інформаційної системи для вирішення технологічних задач.
The process of creation ofthe informatic system for realization of technological tasks is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11127
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_93.pdf840.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.