Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072
Название: Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі
Авторы: Черно, Н. К.
Крусір, Г. В.
Русєва, Я. П.
Ключевые слова: інгібітор трипсину;насіння люцерни;БАД;харчові продукти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 547-552.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто фiзико-хімічні показники інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Показано, що рН-та термооптимуми нативного інгібітору та БАД на його основі співпадають та становлять відповідно: pH 7,2 ma 37° С. БАД на основі інгібітору трипсину характеризується більш значними рН- та термостабiльнiстю, що дозволяє прогнозувати її ефективне Функціювання в умовах реального травлення та використання в складі харчових продуктів.
Physicochemical factors of alfalfa seed trypsin inhibitor and BAA on basis of it are considered. It is shown that pH- and thermooptimums of native inhibitor and BAA on basis of it agree and respectively compound: pH 7,2 and 37° C. BAA on basis of trypsin inhibitor is characterized by more considerable pH- and thermostability, that permit to predict its effective functioning in the conditions of real digestion and use in the composition of foodstuffs
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_86.pdf582.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.