Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧерно, Н. К.-
dc.contributor.authorКрусір, Г. В.-
dc.contributor.authorРусєва, Я. П.-
dc.date.accessioned2022-10-29T18:49:23Z-
dc.date.available2022-10-29T18:49:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧерно Н. К., Крусір Г. В., Русєва Я. П. Порівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 547-552.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11072-
dc.description.abstractРозглянуто фiзико-хімічні показники інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основі. Показано, що рН-та термооптимуми нативного інгібітору та БАД на його основі співпадають та становлять відповідно: pH 7,2 ma 37° С. БАД на основі інгібітору трипсину характеризується більш значними рН- та термостабiльнiстю, що дозволяє прогнозувати її ефективне Функціювання в умовах реального травлення та використання в складі харчових продуктів.uk_UA
dc.description.abstractPhysicochemical factors of alfalfa seed trypsin inhibitor and BAA on basis of it are considered. It is shown that pH- and thermooptimums of native inhibitor and BAA on basis of it agree and respectively compound: pH 7,2 and 37° C. BAA on basis of trypsin inhibitor is characterized by more considerable pH- and thermostability, that permit to predict its effective functioning in the conditions of real digestion and use in the composition of foodstuffsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectінгібітор трипсинуuk_UA
dc.subjectнасіння люцерниuk_UA
dc.subjectБАДuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика фізико-хімічних властивостей інгібітору трипсину насіння люцерни та БАД на його основіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_86.pdf582.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.