Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11066
Назва: Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків
Автори: Негру, І. Ф.
Капрельянц, Л. В.
Ключові слова: ферментативний каталіз;ферменти;лікопін;томатні вичавки
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Негру І. Ф., Капрельянц Л. В. Ферментативний каталіз як основа для ефективної переробки томатних вичавків. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 534-540.
Короткий огляд (реферат): Подано результати досліджень використання гідролітичних ферментів під час отримання лікопіновмісних препаратів. Установлено вплив концентрації Пектофоєтидину П10х і Целюлази-100 на вихід лікопіну.
Presentation of research results of using the use of hydrolytic enzymes to obtain preparations containing lycopenes. It shown the effect of increasing the concentration of enzymes that lead to increase the output of lycopenes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11066
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_84.pdf682.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.