Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060
Назва: Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини
Автори: Постнов, Г. М.
Пак, А. О.
Чеканов, М. А.
Ключові слова: ультразвукові коливання;м'ясна сировина;ультразвукова обробка
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 518-523.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості розсіяння енергії ультразвукових коливань під час ультразвукової обробки м'ясної сировини з метою вивчення інтенсивності його проникнення в м'язові тканини на основі експериментальних даних.
Estimation of general energy of ultrasonic vibration is the purpose of the work. Peculiarities of dissipation of energy of ultrasonic vibration are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_81.pdf804.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.