Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorЧеканов, М. А.-
dc.date.accessioned2022-10-29T17:24:22Z-
dc.date.available2022-10-29T17:24:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Пак А. О., Чеканов М. А. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 518-523.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11060-
dc.description.abstractРозглянуто особливості розсіяння енергії ультразвукових коливань під час ультразвукової обробки м'ясної сировини з метою вивчення інтенсивності його проникнення в м'язові тканини на основі експериментальних даних.uk_UA
dc.description.abstractEstimation of general energy of ultrasonic vibration is the purpose of the work. Peculiarities of dissipation of energy of ultrasonic vibration are considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectультразвукові коливанняuk_UA
dc.subjectм'ясна сировинаuk_UA
dc.subjectультразвукова обробкаuk_UA
dc.titleBизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_81.pdf804.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.