Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11054
Название: Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів
Авторы: Пивоваров, П. П.
Захаренко, В. О.
Кірьяков, Ю. К.
Ключевые слова: хлібобулочні вироби;харчові добавки;харчові домішки;монодисперсність
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Пивоваров П. П., Захаренко В. О., Кірьяков Ю. К. Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 484-492.
Краткий осмотр (реферат): Створено програму для розрахунків фізичних величин під час визначення диференціальноï функцiï розподілу пор за радіусами (ДФР) для м'якушки хлібобулочних виробів. Досліджено вплив різних харчових домішок, їх дозування, містоведення, які знижують калорійність виробів та підвищують їх біологічну цінність на ступінь монодисперсності м'якушки. Показано, що вплив перерахованих чинників неоднозначний: деякі з них підвищують ступінь монодисперсності, а більшість її знижують.
The program for calculating physical quantities when determining differen tial function of pores distribution along the radii (DFD) for bread crumb was elabo rated. The effect of different nutritive additives and their dosage were surveyed as well as dough development that reduce calorie content of a product and increase their biological value at the degree of crumb monodispersion. It is shown that the ef fect of the given factors is diverse: some of them increase the degree of monodis persion, but majority reduces it.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11054
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_77.pdf880.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.