Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053
Название: | Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками |
Авторы: | Мардар, М. Р. Валевська, Л. О. |
Ключевые слова: | білкові добавки;екструдовані продукти;протеолітичні ферменти;збагачення |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 480-483. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано результати досліджень зміни білкових речовин збагачених екструдованих продуктів на прикладі ферментативної атакованості протеолітичними ферментами і амінокислотним складом продуктів. In the article the results of researches of change of albuminous matters of the enriched ekstrusion products are presented on the example of fermentativnoy atakuemosti by proteoliticheskimi enzymes and amino acid composition of products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_76.pdf | 385.16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.