Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.contributor.authorВалевська, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-10-29T12:46:32Z-
dc.date.available2022-10-29T12:46:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМардар М. Р., Валевська Л. О. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 480-483.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11053-
dc.description.abstractПодано результати досліджень зміни білкових речовин збагачених екструдованих продуктів на прикладі ферментативної атакованості протеолітичними ферментами і амінокислотним складом продуктів.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the results of researches of change of albuminous matters of the enriched ekstrusion products are presented on the example of fermentativnoy atakuemosti by proteoliticheskimi enzymes and amino acid composition of products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілкові добавкиuk_UA
dc.subjectекструдовані продуктиuk_UA
dc.subjectпротеолітичні ферментиuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.titleЗміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_76.pdf385.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.