Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11024
Название: Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції
Авторы: Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Ключевые слова: кулінарна продукція;рецептури;контроль якості;технологiчні параметри
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 445-452.
Краткий осмотр (реферат): У результаті виконаного дослідження доведено, що технологiчний параметр - маса виходу готової продукції (середнє очікуване значення), який традиційно міститься в рецептурі, носить орієнтовний характер і призначений тільки для внутрішньовиробничого застосування. Він не може використовуватись зовнішніми службами контролю при оцінці якості кулінарної продукції.
The conducted research proved that a technological parameter is a mass product output(average expected value) which is contained in any receipt and in tended to be used only for internal control. It can't be exploited by any external services of control while estimation the quality of culinary products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11024
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_71.pdf752.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.