Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.date.accessioned2022-10-28T18:41:33Z-
dc.date.available2022-10-28T18:41:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Рецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 445-452.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11024-
dc.description.abstractУ результаті виконаного дослідження доведено, що технологiчний параметр - маса виходу готової продукції (середнє очікуване значення), який традиційно міститься в рецептурі, носить орієнтовний характер і призначений тільки для внутрішньовиробничого застосування. Він не може використовуватись зовнішніми службами контролю при оцінці якості кулінарної продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe conducted research proved that a technological parameter is a mass product output(average expected value) which is contained in any receipt and in tended to be used only for internal control. It can't be exploited by any external services of control while estimation the quality of culinary products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectтехнологiчні параметриuk_UA
dc.titleРецептура та проблеми контролю якості кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_71.pdf752.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.