Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11015
Назва: | Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів |
Автори: | Одарченко, М. С. Андросов, В. Ю. |
Ключові слова: | випічка;теплопровідність готових виробів;листкове тісто |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 395-403. |
Короткий огляд (реферат): | На основі проведених досліджень було визначено оптимальний режим випічки із листкового тіста з урахуванням взаємозв'язку вологи та теплопровідності готових виробів. Based on the investigations held, optimal regime for batch from puff-pastry was determined with the account of interrelationship between humidity and thermal conductivity of ready food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_65.pdf | 876.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.