Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, М. С. | - |
dc.contributor.author | Андросов, В. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T17:08:11Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T17:08:11Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 395-403. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015 | - |
dc.description.abstract | На основі проведених досліджень було визначено оптимальний режим випічки із листкового тіста з урахуванням взаємозв'язку вологи та теплопровідності готових виробів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Based on the investigations held, optimal regime for batch from puff-pastry was determined with the account of interrelationship between humidity and thermal conductivity of ready food products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | випічка | uk_UA |
dc.subject | теплопровідність готових виробів | uk_UA |
dc.subject | листкове тісто | uk_UA |
dc.title | Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_65.pdf | 876.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.