Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorАндросов, В. Ю.-
dc.date.accessioned2022-10-28T17:08:11Z-
dc.date.available2022-10-28T17:08:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Андросов В. Ю. Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 395-403.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11015-
dc.description.abstractНа основі проведених досліджень було визначено оптимальний режим випічки із листкового тіста з урахуванням взаємозв'язку вологи та теплопровідності готових виробів.uk_UA
dc.description.abstractBased on the investigations held, optimal regime for batch from puff-pastry was determined with the account of interrelationship between humidity and thermal conductivity of ready food products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectвипічкаuk_UA
dc.subjectтеплопровідність готових виробівuk_UA
dc.subjectлисткове тістоuk_UA
dc.titleДослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_65.pdf876.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.