Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Назва: Зберігання листкового та головчастого салату
Автори: Захаренко, В. О.
Іванова, А. А.
Толстік, Е. В.
Ключові слова: зберігання;листковий салат;головчастий салат;полімерні плівки
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 388-395.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив полімерних плівок та терміни зберігання листкового та головчастого салату різних сортів: Чудесного, Першотравневого та Московського парникового. Показано, що Чудесний та Першотравневий краще зберігаються під вакуумом при температурі від 0 до 1ºС. Салат Московський краще зберігається в герметизованому поліетиленовому пакуванні.
The effect of polymeric films on the storage life of leafy and crisp-head lettuce of different kinds: Chudesniy, Pervomaiskiy and Moskovskiy hothouse is being surveyed. It is shown that Chudesniy and Pervomaiskiy are better stored in vacuum at temperature from 0° to 1°. Moskovskiy lettuce is better stored in sealed polyethylene bags.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_64.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.