Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захаренко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Іванова, А. А. | - |
dc.contributor.author | Толстік, Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-28T16:39:08Z | - |
dc.date.available | 2022-10-28T16:39:08Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Захаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 388-395. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив полімерних плівок та терміни зберігання листкового та головчастого салату різних сортів: Чудесного, Першотравневого та Московського парникового. Показано, що Чудесний та Першотравневий краще зберігаються під вакуумом при температурі від 0 до 1ºС. Салат Московський краще зберігається в герметизованому поліетиленовому пакуванні. | uk_UA |
dc.description.abstract | The effect of polymeric films on the storage life of leafy and crisp-head lettuce of different kinds: Chudesniy, Pervomaiskiy and Moskovskiy hothouse is being surveyed. It is shown that Chudesniy and Pervomaiskiy are better stored in vacuum at temperature from 0° to 1°. Moskovskiy lettuce is better stored in sealed polyethylene bags. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | листковий салат | uk_UA |
dc.subject | головчастий салат | uk_UA |
dc.subject | полімерні плівки | uk_UA |
dc.title | Зберігання листкового та головчастого салату | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_64.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.