Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorІванова, А. А.-
dc.contributor.authorТолстік, Е. В.-
dc.date.accessioned2022-10-28T16:39:08Z-
dc.date.available2022-10-28T16:39:08Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЗахаренко В. О., Іванова А. А., Толстік Е. В. Зберігання листкового та головчастого салату. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 388-395.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11012-
dc.description.abstractДосліджено вплив полімерних плівок та терміни зберігання листкового та головчастого салату різних сортів: Чудесного, Першотравневого та Московського парникового. Показано, що Чудесний та Першотравневий краще зберігаються під вакуумом при температурі від 0 до 1ºС. Салат Московський краще зберігається в герметизованому поліетиленовому пакуванні.uk_UA
dc.description.abstractThe effect of polymeric films on the storage life of leafy and crisp-head lettuce of different kinds: Chudesniy, Pervomaiskiy and Moskovskiy hothouse is being surveyed. It is shown that Chudesniy and Pervomaiskiy are better stored in vacuum at temperature from 0° to 1°. Moskovskiy lettuce is better stored in sealed polyethylene bags.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectлистковий салатuk_UA
dc.subjectголовчастий салатuk_UA
dc.subjectполімерні плівкиuk_UA
dc.titleЗберігання листкового та головчастого салатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_64.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.