Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006
Название: Основні принципи розробки методологічної основи проектування
Авторы: Крайнюк, Л. М.
Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Набокова, А. М.
Станевич, М. Д.
Ключевые слова: проектування заготівельних підприємств;ресторанне господарство
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Набокова А. М., Станевич М. Д. Основні принципи розробки методологічної основи проектування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 375-381.
Краткий осмотр (реферат): Сформульовано основні принципи проектування заготівельних підприємств ресторанного господарства. Розроблено концептуальну модель проектування заготівельних підприємств. Розроблено модель методологічної основи проектування заготівельних підприємств, яка дозволяє реалізувати ідею інтеграції міждисциплінарних знань.
The basic principles of restaurant's storage enterprises progect has been formulated. The conceptual model of restaurant's storage enterprises was developed. The methodological basis model of storage enterprises wich allows to realize interdiscipline knowledges has been developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_62.pdf539.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.