Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, О. Т.-
dc.contributor.authorНабокова, А. М.-
dc.contributor.authorСтаневич, М. Д.-
dc.date.accessioned2022-10-28T15:16:52Z-
dc.date.available2022-10-28T15:16:52Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т., Набокова А. М., Станевич М. Д. Основні принципи розробки методологічної основи проектування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 375-381.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11006-
dc.description.abstractСформульовано основні принципи проектування заготівельних підприємств ресторанного господарства. Розроблено концептуальну модель проектування заготівельних підприємств. Розроблено модель методологічної основи проектування заготівельних підприємств, яка дозволяє реалізувати ідею інтеграції міждисциплінарних знань.uk_UA
dc.description.abstractThe basic principles of restaurant's storage enterprises progect has been formulated. The conceptual model of restaurant's storage enterprises was developed. The methodological basis model of storage enterprises wich allows to realize interdiscipline knowledges has been developed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпроектування заготівельних підприємствuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleОсновні принципи розробки методологічної основи проектуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_62.pdf539.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.