Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 46.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011-05-19Формування функціонально-технологічних властивостей м’ясної сушеної сировини для кулінарних виробівПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є
2014-05-22Розвиток наукових основ ефективного керування технікою та технологією ЗТП-сушіння харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2013Дослідження в’язкості бездріжджового тіста зі слабкого борошна із білковими добавкамиПогожих, М. І.; Малафаєв, М.Т.; Домахіна, М. О.
2013Дослідження пористості швидковідновлюваних каш, отриманих різними способамиПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2013Дослідження системної води модельних тіл із крохмалю тензометричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.
2013Ентропійний підхід під час оцінювання ефективності використання енергіїПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.
2013Дослідження дисперсності харчових порошківПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.
2013Створення простору інтерактивного навчання з використанням хмарних технологійПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2014-05-22Практична значущість математичної моделі розподілення потужності дисипативних структур під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2014-05-22Установка для зневоднення рослинної сировини з використанням принципів сушіння змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.