Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29405
Title: Ентропійний підхід під час оцінювання ефективності використання енергії
Authors: Погожих, М. І.
Чеканов, М. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Чеканов М. А. Ентропійний підхід під час оцінювання ефективності використання енергії. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 61-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29405
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-61-62.pdf220.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.