Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМОКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.
2011-05-19Перспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначенняФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2011-05-19Токофероли – природні інгібітори окислення оліїДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.
2014-05-22Науково-практичні основи концепції харчування студентівКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Сергєєва, О. В.
2014-05-22Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшниковоїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2011-05-19Технологічні аспекти виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Інноваційні підходи до формування навчальних планів підготовки бакалаврів з напряму «Харчові технології та інженерія» відповідно до нових стандартів вищої освітиКрайнюк, Л. М.; Гринченко, О. О.; Федак, Н. В.
2013Навчально-виховний процес очима студентаКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Бударіна, А. І.
2013Формування спеціально-професійних компетенцій студентів у межах вивчення дисципліни «Проектування підприємств галузі»Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2017Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукціїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.