Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 30 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Кріотехнологія отримання замороженої капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілівПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Каплун, О. А.; Лосєва, С. М.; Анушкевич, О. А.
2016Технологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Берестова, А. А.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Нові технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі екстрактівПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Кріотехнологія заморожування капусти броколі та брюссельської з рекордним вмістом хлорофілів із використанням рідкого та газоподібного азотуПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Стабілізація хлорофілу та інших БАР під час отримання наноструктурованих порошків із зелені селери та базилікуПавлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2012Нові заморожені дрібнодисперсні рослинні добавки із пряних овочів, отримані з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa з високим вмістом біофлавоноїдівПавлюк, Р. Ю.; Павлишин, М. Л.; Лосєва, С. М.
2012Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Нанотехнологія природних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.