Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36925
Title: | Технологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарський, О. С. Берестова, А. А. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Берестова А. А., Лосєва С. М. Технологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 165-167. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36925 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_165-167.pdf | 134.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.