Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10944
Title: Екологічна експертиза харчових виробництв
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Аксьонова, Олена Федорівна
Михайленко, Володимир Григорович
Любавіна, Олена Олександрівна
Keywords: експертиза;екологічна експертиза;харчові виробництва
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Екологічна експертиза харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укладачі: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна. Х. : ХДУХТ, 2017. 100 с.
Abstract: Головну увагу авторами методичних вказівок приділено саме законодавчій базі, яка дозволяє проволити екологічну експертизу підприємств харчової голузі. Детально розібрано такі питання як: основні аспекти екологічної безпеки; міжнародні аспекти екологічної безпеки; форми екологічної експертизи, її об’єктам та суб’єктам; видам діяльності та об’єктам, що становлять підвищену екологічну небезпеку. Окремо хочеться відзначити детельний розбір такого важливого питання, як описання методологічних особливостей екологічної паспортизації харчових підприємств. Методичні вказівки містять розрахункові роботи, виконання яких допоможе на практиці розібратися у практичних питаннях екологічної експертизи, зокрема, що таке екологічні податки та збитки. Крім того, запропановано орієнтовну тематику для та підготовки реферативних робіт з курсу «Екологічна експертиза харчових виробництв» та питання для самостійної роботи. Велика увага приділена додатковому матеріалу, а саме законодавчій базі, на основі якої проводиться екологічна експертиза в Україні.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10944
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_do_samost_ta_laborat_robit_ekolog_ekspert_harch_virobnictv_2017.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.