Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10944
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorМихайленко, Володимир Григорович-
dc.contributor.authorЛюбавіна, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-28T08:46:01Z-
dc.date.available2022-10-28T08:46:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЕкологічна експертиза харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / укладачі: М. С. Одарченко, О. Ф. Аксьонова, В. Г. Михайленко, О. О. Любавіна. Х. : ХДУХТ, 2017. 100 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10944-
dc.description.abstractГоловну увагу авторами методичних вказівок приділено саме законодавчій базі, яка дозволяє проволити екологічну експертизу підприємств харчової голузі. Детально розібрано такі питання як: основні аспекти екологічної безпеки; міжнародні аспекти екологічної безпеки; форми екологічної експертизи, її об’єктам та суб’єктам; видам діяльності та об’єктам, що становлять підвищену екологічну небезпеку. Окремо хочеться відзначити детельний розбір такого важливого питання, як описання методологічних особливостей екологічної паспортизації харчових підприємств. Методичні вказівки містять розрахункові роботи, виконання яких допоможе на практиці розібратися у практичних питаннях екологічної експертизи, зокрема, що таке екологічні податки та збитки. Крім того, запропановано орієнтовну тематику для та підготовки реферативних робіт з курсу «Екологічна експертиза харчових виробництв» та питання для самостійної роботи. Велика увага приділена додатковому матеріалу, а саме законодавчій базі, на основі якої проводиться екологічна експертиза в Україні.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectекологічна експертизаuk_UA
dc.subjectхарчові виробництваuk_UA
dc.titleЕкологічна експертиза харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_do_samost_ta_laborat_robit_ekolog_ekspert_harch_virobnictv_2017.pdf3.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.