Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10904
Назва: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключові слова: експертиза;екологічна експертиза;виробництво;харчові продукти;продукти;виробництво харчових продуктів
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни / укладачі : О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 34 с.
Короткий огляд (реферат): Підприємства харчових виробництв, торгівлі, харчування відносяться до водоємких об'єктів, що мають джерела викиду шкідливих речовин у атмосферу, тверді харчові та нехарчові відходи. На сьогодні основним завданням харчової промисловості є виробництво, торгівельних підприємств – зберігання та реалізація екологічно чистих продуктів харчування. В свою чергу екологічно чисту продукцію можливо одержати, якщо використовувати чисту воду, повітря, сировину та не забруднювати довкілля викидами та оксидами шкідливих речовин. Мета методичних вказівок – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_ekologich_ekspert_virobn_harchovih_produktiv_2016.pdf769.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.