Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонова, Олена Федорівна | - |
dc.contributor.author | Агафонова, Юлія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Сергієнко, Аліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-27T21:54:44Z | - |
dc.date.available | 2022-10-27T21:54:44Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни / укладачі : О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 34 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904 | - |
dc.description.abstract | Підприємства харчових виробництв, торгівлі, харчування відносяться до водоємких об'єктів, що мають джерела викиду шкідливих речовин у атмосферу, тверді харчові та нехарчові відходи. На сьогодні основним завданням харчової промисловості є виробництво, торгівельних підприємств – зберігання та реалізація екологічно чистих продуктів харчування. В свою чергу екологічно чисту продукцію можливо одержати, якщо використовувати чисту воду, повітря, сировину та не забруднювати довкілля викидами та оксидами шкідливих речовин. Мета методичних вказівок – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | екологічна експертиза | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | продукти | uk_UA |
dc.subject | виробництво харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_laboratorni_roboti_ekologich_ekspert_virobn_harchovih_produktiv_2016.pdf | 769.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.