Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorАгафонова, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorСергієнко, Аліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-27T21:54:44Z-
dc.date.available2022-10-27T21:54:44Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни / укладачі : О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 34 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904-
dc.description.abstractПідприємства харчових виробництв, торгівлі, харчування відносяться до водоємких об'єктів, що мають джерела викиду шкідливих речовин у атмосферу, тверді харчові та нехарчові відходи. На сьогодні основним завданням харчової промисловості є виробництво, торгівельних підприємств – зберігання та реалізація екологічно чистих продуктів харчування. В свою чергу екологічно чисту продукцію можливо одержати, якщо використовувати чисту воду, повітря, сировину та не забруднювати довкілля викидами та оксидами шкідливих речовин. Мета методичних вказівок – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectекологічна експертизаuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectпродуктиuk_UA
dc.subjectвиробництво харчових продуктівuk_UA
dc.titleЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
metod_vkaz_laboratorni_roboti_ekologich_ekspert_virobn_harchovih_produktiv_2016.pdf769.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.