Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10904
Title: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Authors: | Аксьонова, Олена Федорівна Агафонова, Юлія Юріївна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Keywords: | експертиза;екологічна експертиза;виробництво;харчові продукти;продукти;виробництво харчових продуктів |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни / укладачі : О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 34 с. |
Abstract: | Підприємства харчових виробництв, торгівлі, харчування відносяться до водоємких об'єктів, що мають джерела викиду шкідливих речовин у атмосферу, тверді харчові та нехарчові відходи. На сьогодні основним завданням харчової промисловості є виробництво, торгівельних підприємств – зберігання та реалізація екологічно чистих продуктів харчування. В свою чергу екологічно чисту продукцію можливо одержати, якщо використовувати чисту воду, повітря, сировину та не забруднювати довкілля викидами та оксидами шкідливих речовин. Мета методичних вказівок – допомогти студентам у підготовці та виконанні лабораторних робіт, виробити навики оцінки окремих показників якості довкілля, закріпити матеріал, отриманий з лекційного курсу, поліпшити практичну підготовку майбутніх фахівців. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10904 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
metod_vkaz_laboratorni_roboti_ekologich_ekspert_virobn_harchovih_produktiv_2016.pdf | 769.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.