Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10883
Название: | Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Лисюк, Г. М. |
Ключевые слова: | пісочне печиво;ціле насіння льону;подрібнене насіння льону;раціональне дозування |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 347-353. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослiджено зміни фізико-хімічних показників якості пісочного печива за умов рiзного дозування цілого та подрібненого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати ціле насіння льону в кількості 10%, а подрібнене - 7,5% від загальної кількості сировини. The authors of this article studied the changes of physical and chemical index of the butter cake with the different quantities of whole and broken flaxseed. The study has found the most rationally way of using the flaxseed. The quantities of whole flaxseed consist 10% and of broken flaxseed 7,5% of the raw material. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10883 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_58.pdf | 632.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.