Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЛисюк, Г. М.-
dc.date.accessioned2022-10-27T19:26:17Z-
dc.date.available2022-10-27T19:26:17Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Лисюк Г. М. Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 347-353.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10883-
dc.description.abstractДослiджено зміни фізико-хімічних показників якості пісочного печива за умов рiзного дозування цілого та подрібненого насіння льону. Визначено, що раціонально використовувати ціле насіння льону в кількості 10%, а подрібнене - 7,5% від загальної кількості сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe authors of this article studied the changes of physical and chemical index of the butter cake with the different quantities of whole and broken flaxseed. The study has found the most rationally way of using the flaxseed. The quantities of whole flaxseed consist 10% and of broken flaxseed 7,5% of the raw material.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпісочне печивоuk_UA
dc.subjectціле насіння льонуuk_UA
dc.subjectподрібнене насіння льонуuk_UA
dc.subjectраціональне дозуванняuk_UA
dc.titleВизначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_58.pdf632.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.