Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10866
Назва: | Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового |
Автори: | Головко, М. П. Чуйко, М. М. Верешко, Н. В. |
Ключові слова: | макаронні вироби;напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ);міцність виробів;кальцій |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Чуйко М. М., Верешко Н. В. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 332-338. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання комплексної товарознавчої оцінки якості нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Встановлено, що загальна комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з НКХ на 25% вище, ніж у традиційних виробів, головним чином, за рахунок підвищення вмісту кальцію та міцності виробів. The question of complex merchandise estimation of quality of new type of macaronis wares is considered with addition of semiproduct food bone (SFB). It is set that general complex merchandise estimation of quality of macaronis wares with a semiproduct food bone (SFB) on 25% higher, than at traditional wares, mainly, due to the increase of maintenance of calcium and durability of wares. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10866 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_56.pdf | 595.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.