Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorЧуйко, М. М.-
dc.contributor.authorВерешко, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-10-27T18:50:51Z-
dc.date.available2022-10-27T18:50:51Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Чуйко М. М., Верешко Н. В. Комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 332-338.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10866-
dc.description.abstractРозглянуто питання комплексної товарознавчої оцінки якості нового виду макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Встановлено, що загальна комплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з НКХ на 25% вище, ніж у традиційних виробів, головним чином, за рахунок підвищення вмісту кальцію та міцності виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe question of complex merchandise estimation of quality of new type of macaronis wares is considered with addition of semiproduct food bone (SFB). It is set that general complex merchandise estimation of quality of macaronis wares with a semiproduct food bone (SFB) on 25% higher, than at traditional wares, mainly, due to the increase of maintenance of calcium and durability of wares.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикат кістковий харчовий (НКХ)uk_UA
dc.subjectміцність виробівuk_UA
dc.subjectкальційuk_UA
dc.titleКомплексна товарознавча оцінка якості макаронних виробів з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_56.pdf595.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.