Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859
Название: Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику
Авторы: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Чернова, Н. А.
Ключевые слова: овочі;нітрати;часник
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 328-331.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні особливості накопичення нітратів у овочах та їх дію на організм людини. Досліджено вміст нітратів у різних ботанічних сортах часнику та проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації на даний вид овочів.
The main properties of nitrates accumulation in vegetables and their influence on human organism are considered. Consistence of nitrates in the different sorts of garlic is explored and received results are analysed in accordance with the requirements of normative documents on this type of vegetables.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_55.pdf384.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.