Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorЧернова, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-10-27T18:42:25Z-
dc.date.available2022-10-27T18:42:25Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Чернова Н. А. Визначення вмісту нітратів у різних сортах часнику. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 328-331.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10859-
dc.description.abstractРозглянуто основні особливості накопичення нітратів у овочах та їх дію на організм людини. Досліджено вміст нітратів у різних ботанічних сортах часнику та проаналізовано отримані дані відповідно до вимог нормативної документації на даний вид овочів.uk_UA
dc.description.abstractThe main properties of nitrates accumulation in vegetables and their influence on human organism are considered. Consistence of nitrates in the different sorts of garlic is explored and received results are analysed in accordance with the requirements of normative documents on this type of vegetables.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectчасникuk_UA
dc.titleВизначення вмісту нітратів у різних сортах часникуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_55.pdf384.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.