Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820
Назва: Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції
Автори: Крайнюк, Л. М.
Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Ключові слова: кулінарна продукція;метод експертних оцінок;органолептичні показники якості
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Крайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 319-323.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику визначення комплексного (інтегрального) органолептичного показника якості кулінарної продукції, яка базується на раніше створеній ієрархічній структурі показників якості та застосуванні методів експертних оцінок.
The method of determination of complex (integral) organoleptic index of of cooking products quality is offered. It is based on the previously developed hierarchical structure of quality indexes and the application of the export estimation methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_53.pdf425.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.