Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрайнюк, Л. М.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.date.accessioned2022-10-27T14:17:23Z-
dc.date.available2022-10-27T14:17:23Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКрайнюк Л. М., Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Проблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 319-323.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10820-
dc.description.abstractЗапропоновано методику визначення комплексного (інтегрального) органолептичного показника якості кулінарної продукції, яка базується на раніше створеній ієрархічній структурі показників якості та застосуванні методів експертних оцінок.uk_UA
dc.description.abstractThe method of determination of complex (integral) organoleptic index of of cooking products quality is offered. It is based on the previously developed hierarchical structure of quality indexes and the application of the export estimation methods.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectметод експертних оцінокuk_UA
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk_UA
dc.titleПроблеми комплексної оцінки якості кулінарної продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_53.pdf425.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.