Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807
Назва: Організація спеціальних форм обслуговування
Автори: Полстяна, Надія Володимирівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Ключові слова: спеціальні форми обслуговування;споживачі;обслуговування;потреби споживачів;заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація спеціальних форм обслуговування: опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня вищої освіти «Бакалавр». Харків: ХДУХТ, 2020. 38 с.
Короткий огляд (реферат): Організація спеціальних форм обслуговування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
special_form_obslugovovannia_oporn_konsp_lekts_2020.pdf957.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.