Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807
Назва: | Організація спеціальних форм обслуговування |
Автори: | Полстяна, Надія Володимирівна Кононенко, Тетяна Петрівна |
Ключові слова: | спеціальні форми обслуговування;споживачі;обслуговування;потреби споживачів;заклади ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Полстяна Н. В., Кононенко Т. П. Організація спеціальних форм обслуговування: опорний конспект лекцій для студентів напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня вищої освіти «Бакалавр». Харків: ХДУХТ, 2020. 38 с. |
Короткий огляд (реферат): | Організація спеціальних форм обслуговування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10807 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
special_form_obslugovovannia_oporn_konsp_lekts_2020.pdf | 957.16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.